دینی،سیاسی، خبری
[ و درباره فرموده خدا « إنَّ اللَّهَ یَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَ الْإحْسانِ » گفت : ] عدل انصاف است و احسان نیکویى کردن . [نهج البلاغه]
>>عزیزالله کاظمی ( شنبه 90/3/7 :: ساعت 7:8 عصر)

نخستین نمایشگاه عکس از سه دوره تاریخی شهر غزنی، در جنوب افغانستان با عنوان "غزنی از نگاه دیگر" در این شهر برگزار شده است.
در این نمایشگاه بیش از 80عکس از خبرنگاران و عکاسان در غزنی، محمد عارف یعقوبی، خبرنگار بی بی سی، مهدی مهرآئین و قادر رحیمی به نمایش گذاشته شده است.
این عکس ها حاوی موضوع های تاریخی غزنی در سه دوره بودایی، غزنویان و تیموریان هستند و این نخستین بار است که چنین نمایشگاهی در شهر غزنی برگزار می شود.
موضوع شماری از عکس ها تپه "سردار" در شهر غزنی است، که آثار تاریخی دوره بودایی سده اول میلادی در آنجا وجود دارد و گفته شده است که حدود سیصد هزار اثر در دل این تپه وجود دارد.
موضوع برخی از عکس های به نمایش گذاشته شده در این نمایشگاه مناره ها و آرامگاه های پادشاهان سلسله غزنویان است.
غزنویان یکی از بزرگترین سلسله های سلطنتی افغانستان است که از سال 975تا سال 1187 میلادی (344-583 هجری قمری) بر افغانستان کنونی، بخش هایی از ایران کنونی، آسیای میانه و شبه قاره هند حکومت می کرد.
در دوره غزنوی ها شهر غزنی، که پایتخت آنها بود، به اوج شکوه خود رسید و در این دوره فرهنگ و علوم و به ویژه ادبیات فارسی رشد چشمگیری داشته است. فارسی زبان رسمی دربار غزنوی ها بود و شماری از بزرگترین شاعران و نویسندگان زبان فارسی در همین دربار شاهکارهای ماندگار این زبان را آفریدند.
شاهنامه فردوسی، تاریخ بیهقی، تاریخ گردیزی، دیوان عنصری، دیوان فرخی و صدها اثر دیگر که هر کدام از شاهکارهای ادبیات فارسی شمرده می شوند، محصول همین دوره هستند.
پس از آن که شهر غزنی به عنوان پایتخت فرهنگی جهان برای سال 2013 میلادی از سوی وزیران فرهنگ کشورهای اسلامی اعلام شد، در افغانستان برنامه های متعددی برای معرفی و بررسی گذشته این شهر روی دست گرفته شده است.
محمد عارف یعقوبی یکی از برگزارکنندگان نمایشگاه تازه گفت: "هدف از برگزاری این نمایشگاه معرفی آثار تاریخی، شکوه فرهنگی و تمدن گذشته غزنی به پیشواز سال 2013 میلادی است. کوشش شده که با این نمایشگاه برای جهان نشان داده شود که در غزنی تنها ناامنی نیست، بلکه در این ولایت تاریخی زندگی، لبخند، زیبایی و دوستی نیز جریان دارد."
بیشتر عکس هایی که در این نمایشگاه به نمایش گذاشته شده، عکسهایی از محلات باستانی و بناهای ارزشمند تاریخی غزنی است. زندگی عادی مردم، وضعیت زنان، حمل و نقل، بازسازی، از دیگر موضوع های عکس های این نمایشگاه هستند.
مطابق گزارش بی بی سی، این نمایشگاه به حمایت مالی سفارت آمریکا در کابل برگزار شده است و آنتونی وین، معاون سفیر جدید آمریکا در افغانستان این نمایشگاه را در شهر غزنی افتتاح کرد.
معاون سفیر آمریکا بعد از دیدن عکس های این نمایشگاه به خبرنگاران گفت:"من به شدت تحت تاثیر زیبایی عکس ها و قدمت آثار تاریخی غزنی قرار گرفتم. در مقایسه با تاریخ کشور من، غزنی چند برابر غنی‌تر است، من عکس هایی از قلعه‌ای دیدم که نزدیک به دو هزار و پانصد سال قدمت دارد. از طرف دیگر، من در مدت کوتاهی توانستم که بسیاری از زیبایی‌های غزنی را ببینم."
حمید الله سروری، رئیس اداره اطلاعات و فرهنگ ولایت غزنی این نمایشگاه را برای معرفی غزنی به مردم افغانستان و جهان بسیار موثر خواند و تاکید کرد که چنین نمایشگاه هایی می تواند گذشته باشکوه غزنی را به یاد ساکنان این شهر و مردم افغانستان بیاورد و آنها را انگیزه بدهد که این شهر را بار دیگر آباد بسازند.
نمایشگاه "غزنی از نگاه دیگر" با استقبال گرم شرکت کنندگان مواجه شده است. محمد زبیر یکی از آنها گفت:"این نخستین بار است که در غزنی نمایشگاه عکس برگزار می شود. من خودم از غزنی هستم، ولی وقتی عکس های نمایشگاه را دیدم، متوجه شدم که غزنی چقدر زیبا و واقعا برای من جالب است. این نمایشگاه می تواند صنعت جهانگردی را در ولایت غزنی رشد دهد."
قرار است این نمایشگاه در آینده در کابل و شهرهای بزرگ دیگر افغانستان هم برگزار شود و هدف از آن یادآوری پیوستگی تاریخی میان شهرهای افغانستان از دیدگاه های مختلف است.


  نوشته های دیگران ()
>>عزیزالله کاظمی ( جمعه 90/3/6 :: ساعت 2:26 عصر)

استرالیا تصمیم گرفته تا 800 نفر از پناهجویانی را که از راه دریا بطور غیرقانونی وارد استرالیا شده اند، به مالزی منتقل کند، اقدامی که با انتقاد شدید سازمانهای بین المللی از جلمه کمیساریای عالی سازمان ملل متحد روبرو شده است.
ناوی پیلای کمیسر حقوق بشر سازمان ملل می گوید توافق استرالیا با مالزی برای مبادله پناهجویان با پناهندگان، سیاستی نژادپرستانه و غیربشردوستانه است. بر اساس این توافقنامه، مالزی می پذیرد که استرالیا 800پناهجو را که غیرقانونی وارد شده اند، به مالزی منتقل کند. در عوض استرالیا به 4 هزار پناهنده ساکن مالزی اجازه اقامت می دهد.
بی بی سی، در این باره گفت‌و‌ گویی با کریس بوئِن Chris Bowen وزیر امور مهاجرت استرالیا نموده و ابتدا از او دلیل این تصمیم را پرسیده است:
به دلایل مختلف این تصمیم گرفته شده است.استرالیا کشوری است مهربان. ما پذیرای پناهنده‌ها هستیم اما ورود به این کشور با قایق برای اعلام پناهندگی راه مناسبی نیست. این سفر خطرناکی است. خیلی ها روی قایق یا کشتی های کوچک می‌میرند و ما قصد داریم به همه این پیام را برسانیم که آمدن به استرالیا با قایق برای اعلام پناهندگی شیوه مناسبی نیست.
صرف نظر از اینکه این گونه پناهنده‌ها از کجا به استرالیا می رسند، ما به پرونده های آنها رسیدگی نخواهیم کرد. این افراد به مالزی منتقل خواهند شد و پرونده های آنها در آنجا بررسی می شوند.
اگر این افراد به صورت غیر قانونی با کشتی یا قایق وارد استرالیا شوند به مالزی منتقل خواهند شد و هیچ تضمینی هم نیست که بعدا بتوانند در استرالیا زندگی کنند. ما با کشورهای دیگر هم وارد مذاکره شده ایم تا پناهنده‌ها را به این کشور ها هم بفرستیم اما فعلا 800 نفر به مالزی اعزام می شوند. استرالیا همچنان به پذیرش پناهنده ها ادامه خواهد داد، اما به تقاضای کسانیکه با قایق به کشور ما بیایند در داخل استرالیا رسیدگی نخواهد شد.
اشاره کردید که 800 نفر پناهنده به مالزی برگردانده خواهد شد. اگر تعداد کسانیکه تقاضای پناهندگی کرده‌اند و یا از دریا رد شده اند خیلی بیشتر از این 800 نفر باشد، چه می شود؟
ما درحال مذاکره با دیگر کشورهای منطقه هستیم تا قراردادهای مشابهی را ترتیب دهیم، اما پیام مهم ما این است که اگر در صدد سفر به استرالیا با کشتی‌های کوچک یا قایق هستید برای این کار هزینه زیادی خواهید داد. زندگیتان به خطر می افتد و نهایتا به نتیجه ای که می خواهید نخواهید رسید.
آیا این اقدامی که شما می کنید با قوانین بین المللی در زمینه پناهندگان مطابقت دارد؟
بله دارد. ما کنوانسیون بین المللی پناهندگان را امضا کرده ایم و پناهندگان را به کشوری که ممکن است خطری آنها را تهدید کند نمی فرستیم. ما آنها را به مالزی و یا کشورهای دیگر خواهیم فرستاد و قطعا افرادی که در کشور خود ممکن است مورد آزار و اذیت قرار گیرند به کشور خودشان فرستاده نخواهند شد. و بعد از آنکه به پرونده های آنها به دقت رسیدگی شد، افرادی که پناهنده واقعی نیستند به کشورشان باز پس فرستاده می‌شوند.
ولی ما می دانیم که مالزی کنوانسیون بین المللی پناهنده را امضا نکرده است.
همینطور است. ولی ما با مالزی به توافق رسیده ایم که افرادی که از استرالیا به مالزی فرستاده می شوند تا زمان رسیدگی قطعی به پرونده هایشان بتوانند در آنجا بمانند و به کشوری که از آنجا گریخته اند باز پس فرستاده نشوند. وقتی درخواست پناهندگیشان بررسی دقیق شد و (اگر) احیانا تقاضایشان رد شد در این صورت اقدامات لازم برای بازگرداندن به کشورشان انجام خواهد شد.
چرا پناهندگانی که با قایق به استرالیا می آیند تبدیل به موضوعی جنجالی شده است؟ تعداد آنها در مقایسه با پناهندگان سایر نقاط دنیا خیلی زیاد نیست. برای نمونه طی یکسال گذشته تنها شش هزار نفر به این صورت خود را به استرالیا رسانده اند.
بله این موضوع مهمی برای استرالیا است. ما یک کشور توسعه یافته هستیم. ما از پناهنده‌ها و مهاجران استقبال می کنیم اما مردم استرالیا و همینطور دولت این کشور قویا معتقدند که از مرزهای ما باید محافظت شود. ما نمی توانیم شاهد ورود پناهندگان به کشور با شیوه‌های به شدت نا امن و بوسیله قایق باشیم. ما کمک‌های انساندوستانه مان را افزایش داده ایم. تعداد پناهندگانی که ما می پذیریم به لحاظ نسبت جمعیتی از هر کشور دیگر دنیا بیشتر است.
عده ای می گویند که این یک نوع تبعیض علیه پناهندگانی است که آنها از ایران، افغانستان و کشورهای این منطقه به استرالیا می روند و دولت استرالیا در برابر پناهندگانی که مثلا از اروپای شرقی به این کشور می روند سخت گیری چندان نشان نمی دهد.
نه هیچ تبعیضی در کار نیست. ما از خاورمیانه پناهنده می پذیریم اما از طریق اردوگاه های پناهندگان در سوریه، اردن یا از پاکستان. و این کار را ادامه خواهیم داد، اما فقط کسانیکه از طریق کمیساریای سازمان ملل متحد اقدام کنند.


  نوشته های دیگران ()
>>عزیزالله کاظمی ( سه شنبه 90/3/3 :: ساعت 9:23 صبح)

وزیر اسبق اطلاعات جمهوری اسلامی ایران گفت:جریان انحرافی اطلاعات خود را از ارواح خبیثه می گیرد و از طرق غلط و شیطانی رایج در برخی کشورها مانند هند بهره می برد که قطعا باید برای جلوگیری از ترویج این افکار در جامعه با آنها قاطعانه برخورد کرد.
به گزارش فارس، حجت الاسلام علی فلاحیان وزیر اسبق اطلاعات ایران در حاشیه مراسم ختم مادر حجت الاسلام پور محمدی رئیس سازمان بازرسی کل کشور در جمع خبرنگاران درباره "شاخص ها و مولفه‌های گروه انحرافی " گفت:جریانات انحرافی در کشور ما هر از گاهی بروز می‌کنند ولی عمرشان خیلی طولانی نیست.
وی که در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس سخن می‌گفت، خاطر نشان کرد: یقینا دستگاه‌های نظارتی و اطلاعاتی با این جریانات برخورد می‌کنند.
ایشان با اشاره به اعتقاد گروه انحرافی به مسائل خرافی اظهار داشت: از بلایای امروز جهان، ابتلا به بحث‌های خرافی است و حتی در کشورهای پیشرفته همچون فرانسه که شنیده ام 200 هزار جادوگر در پایتخت آن وجود دارد هم، چنین مسائلی مطرح است.
فلاحیان با بیان اینکه تحرکات جریان انحرافی موجب هوشیاری بیش از پیش مردم می ‌شود، خاطر نشان کرد: این نکته خوبی است که ملت و نظام ما نسبت به این گونه حرکات واکسینه است.
وی در پاسخ به سؤالی درباره نحوه برخورد با گروه انحرافی نیز توضیح داد: درباره نحوه برخورد با شبکه‌های انحرافی نهادهای متولی متناسب با شرایط و وضعیت این گروه‌ها برخورد می کنند اما برخورد باید محکم و قاطع باشد؛ چرا که یقینا بسیاری از مردم که در زندگی خود دچار ناکامی می‌شوند، متوسل به شیوه‌های ترویجی این جریان می‌شوند.
فلاحیان افزود: متاسفانه شنیده‌ایم که جریان انحرافی اطلاعات خود را از ارواح خبیثه می گیرد و چون ندیدند حقیقت، ره افسانه زدند و از طرق غلط و شیطانی رایج در برخی کشورها مانند هند بهره می برند.
وزیر اسبق اطلاعات در پاسخ به سؤالی در خصوص انتخابات مجلس نهم، اظهار داشت:مردم ما همیشه در صحنه حضور دارند و می‌دانند حضورشان در عرصه مهم انتخابات برای کشور و سرنوشت‌ خودشان مفید است.
وی ادامه داد: تبلیغات روشن خصوصا از سوی کاندیداها و احزاب و گروه‌ها مطمئنا نقش بسیار مهمی در افزایش سطح مشارکت مردم در انتخابات دارند.
فلاحیان درباره حضور برخی اصلاح طلبان در انتخابات آینده بدون مرز بندی با فتنه گران که محور سؤال خبرنگاری بود اظهار داشت: ملاک در همه کارها قانون است اما اگر حزب و جریانی روزی اشتباه کرده و سعی کند اشتباهات خود را جبران کند می‌تواند در انتخابات شرکت کند.
وزیر اسبق اطلاعات با ابراز خرسندی از دستاورد وزارت اطلاعات در انهدام یک شبکه جاسوسی وابسته به آمریکا، اظهار داشت: مسلما دستگاه اطلاعاتی همیشه این چالش را دارد و سرویس‌های بیگانه به خصوص سازمان سیا در ایران فعال هستند.
وی در پایان تصریح کرد: سرویس‌های جاسوسی غرب همه تلاش خود را به کار می‌گیرند تا با نفوذ در بدنه اجتماعی کشورمان به نظام ضربه بزنند و منافع خود را تامین کنند و به خاطر همین است که دستگاه اطلاعاتی ما همیشه پویا و شاداب است و مغازه آنها بی‌مشتری نیست.


  نوشته های دیگران ()
>>عزیزالله کاظمی ( دوشنبه 90/3/2 :: ساعت 11:42 صبح)

مردان مسلح به یک پایگاه مهم نیروی دریایی ارتش پاکستان در شهر کراچی حمله کرده و پس از یک درگیری خونین، تعدادی از پرسنل نظامی که بعضی از آنها چینی هستند را به گروگان گرفته اند.
گزارش ها حاکیست که حداقل شش مهاجم و پنج سرباز کشته و تعدادی نیز زخمی شده اند.گروه پیکارجوی "طالبان پاکستانی" مسوولیت این حمله را برعهده گرفته است.
یک سخنگوی این گروه به خبرگزاری رویترز گفته است:"این حمله انتقام شهادت اسامه بن لادن بود و نشان می دهد که ما همچنان متحد و قدرتمندیم."
مطابق گزارش  بی بی سی، مهاجمان یکشنبه شب حدود ساعت ده و نیم به وقت محلی، به "پایگاه مهران" نفوذ کردند و با آغاز روز دوشنبه، درگیری ها همچنان ادامه دارد.تعداد مهاجمان دست کم 15 نفر برآورد شده است.
گفته می شود که آنها با آر پی جی به چند فروند هواپیمای مستقر در این پایگاه حمله و دست کم یک فروند هواپیمای شناسایی ساخت آمریکا را نابود کرده اند.
صدای انفجارهای زیادی در داخل پایگاه شنیده شده است. کماندوهای ارتش و آمبولانس ها به محل اعزام شده اند.مقام های پاکستانی می گویند که مهاجمان چند نفر را به گروگان گرفته اند که بعضی از آنها پرسنل نظامی چینی هستند.
رحمان مالک، وزیر کشور پاکستان گفت که مهاجمان در یکی از ساختمان های این پایگاه به محاصره در آمده اند.طالبان پاکستانی هشدار داده بود که انتقام کشته شدن اسامه بن لادن، رهبر القاعده را خواهد گرفت.


  نوشته های دیگران ()
>>عزیزالله کاظمی ( یکشنبه 90/3/1 :: ساعت 7:59 عصر)

باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا گفته است که اگر یکی دیگر از رهبران گروه‌های پیکارجو در پاکستان شناسایی شود، او باز هم دستور عملیاتی مشابه آن چه درباره اسامه بن‌لادن انجام شد را صادر خواهد کرد.
گزیده ی مصاحبه بی بی سی با باراک اوباما:
اوباما:آمریکا نسبت به حق حاکمیت پاکستان حساس است اما نمی تواند اجازه دهد "نقشه‌های در حال اجرا به نتیجه برسند، بدون آن که آمریکا از خود واکنش نشان دهد."
قتل بن‌لادن توسط نیروهای آمریکایی در شهر کوچکی نزدیک اسلام‌آباد در اوایل ماه جاری میلادی، باعث افزایش تنش در روابط آمریکا و پاکستان شد.این اظهارات آقای اوباما در آستانه سفر اروپایی او و در گفت و گو با ‌بی‌بی‌سی صورت گرفت.
در پاسخ به سوالی درباره واکنش آمریکا به ردگیری یا شناسایی احتمالی یکی دیگر از رهبران القاعده یا ملا عمر، رهبر طالبان، در پاکستان یا کشوری دیگر، آقای اوباما گفت که آمریکا در صورت لزوم دست به اقدام یک‌جانبه خواهد زد.
اوباما:"وظیفه ما تامین امنیت ایالات متحده است." "ما احترام زیادی برای حق حاکمیت پاکستان قائل هستیم. اما نمی‌توانیم اجازه دهیم کسی فعالانه برای کشتار مردم ما یا متحدان ما برنامه‌ریزی کند."
رئیس جمهور آمریکا گفت: "ما نمی‌توانیم اجازه دهیم چنین نقشه‌های در حال پیشرفتی به نتیجه برسد، بدون آن که ما واکنش نشان دهیم."
اوباما درباره عملیاتی که منجر به کشته شدن بن‌لادن شد – و او و دستیارانش به صورت مستقیم از کاخ سفید آن را مشاهده می کردند – ‌گفت: "آن 40دقیقه، طولانی ترین 40 دقیقه ای بود که در تمام دوره ریاست جمهوری‌ام تجربه کردم."
مذاکره با طالبان
اوباما درباره افغانستان گفت با آن که راه حل نظامی نمی تواند پاسخگوی این نبرد باشد، اما افزایش نیروهای نظامی در افغانستان، باعث عقب نشستن طالبان شده و امکان دستیابی به یک آشتی سیاسی را تسهیل کرده است.
او گفت که "این درنهایت به معنای مذاکره با طالبان است" و افزود: "طالبان باید با القاعده به طور کامل قطع رابطه کند، خشونت را کنار بگذارد و به قانون اساسی افغانستان احترام بگذارد."
در این گفت‌وگو که موضوعات زیادی،‌از وضعیت اقتصادی آمریکا تا مذاکرات صلح خاورمیانه را پوشش می‌داد،‌ آقای اوباما:
- تاکید کرد که مرزهای 1967 میان اسرائیل و فلسطین باید مبنای مذاکرات برای تشکیل یک کشور فلسطینی در آینده باشد.
- قیام های مردمی در خاور میانه را ستایش کرد و گفت از آنجا که مردم بدون توسل به خشونت برای دموکراسی مبارزه می کنند، آمریکا "به شدت از تلاش های آنها حمایت می کند."
- اقتصاد آمریکا را به عنوان "اولویت شماره یک" خود در جریان مبارزات انتخاباتی سال 2012 معرفی کرد.
- موفقیت های داخلی در زمینه بهداشت و خدمات درمان، آموزش و انرژی پاک را ستود.
- اذعان کرد که آمریکا در زمینه مهاجرت و قوانین مربوط به انرژی کارهای ناتمامی دارد.
آقای اوباما امروز یکشنبه، 22مه، سفر اروپایی خود را آغاز می کند.او ابتدا به جمهوری ایرلند و سپس به بریتانیا، فرانسه و لهستان سفر خواهد کرد.


  نوشته های دیگران ()
<      1   2   3   4      
 
فهرست ها
 RSS 
خانه
ارتباط با من
درباره من
پارسی بلاگ

بازدید امروز: 35
بازدید دیروز:  3
مجموع بازدیدها:  76111
منوها
» درباره خودم «


دینی،سیاسی، خبری

» پیوندهای روزانه «

سلام [27]
[آرشیو(1)]


» فهرست موضوعی یادداشت ها «

شورای امنیت[2] . مجلس شورای اسلامی[2] . حمله اسرائیل[2] . خاتمی . خلیلزاد: آمریکا باید به بازی دوگانه پاکستان پایان دهد . دادگاه اسراییلی یک سگ را به سنگسار محکوم کرد . دلجویی آیت‌الله العظمی صافی گلپایگانی . رئیس سابق شین‌بت: نتانیاهو افکار عمومی اسرائیل را در مورد ایران . رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام . راهکارهای توجه و حضور قلب در نماز . رحلت . رحلت آیت الله العظمی سید محمد حسین فضل الله . رژیم صهیونیستی . رفتار با افغان‌ها و فرهنگ ایرانی . روز مادر . روزنامه ایندیپندنت و تماس های آدام وریتی با موساد بر سر ایران . روزنامه واشنگتن پست: نفوذ سیا به کاخ ریاست جمهوری افغانستان . روسپیگری دانشجویان در انگلستان ارائه خدمات جنسی . ریچل کری . زندگى نامه آیت الله العظمى سید محمد حسین فضل الله . ژنرال دیوید پترویوس جانشین مک کریستال . سالروز . سخنان . سخنان آقای رفسنجانی . سفربه غزه . سفیر روسیه در ناتو:حمله به ایران، تهدید مستقیم ماست . سکوت ننگین رسانه ای . سیدحسن خمینی . سیما سمر، باردیگر نامزد جایزه صلح نوبل شد . سکوت . شرع . شعار علیه کروبی . شعر . مجمع تشخیص مصلت نظام . محاصره غزه . محمدرضاباهنر . محکوم . مدرسه اقتصاد لندن (LSE) . مرجع تقلید . مردم غزه . مسیحیت . مظلومیت رسانه‏ای فدائیان شهید روز قدس . ممنوعیت تاجیکستان ازحضور نوجوانان درمساجد . ممنوعیت ورود افغانها در پارک کوهستانی صفه در اصفهان . مهم ترین اخبار شهر مقدس قم . میلاد . مکاتبات . نائب رئیس سابق . نامه ای محمدعلی انصاری . نامه سرگشاده بسیج دانشجویی دانشگاه امام‌صادق(ع) به مراجع تقلید . نامه‌ سرگشاده علی‌ مطهری به احمدی نژاد . نبیل رجب:معترضان بحرینی همین حالا هم پیروزند . نگاه مردم شناسانه به پشتونهای دو سوی دیورند . نهادی خیریه در بریتانیا جایزه سالانه‌اش را به یک زن افغان داد . نوه امام راحل(ره) . هسته ای . هشدار آیت‌الله مصباح یزدی از شکل گیری فراماسونری . هشدار احمدی نژاد . هفت وزیر پیشنهادی کرزی به مجلس . هند و افغانستان به امضای پیمان استراتژیک توافق کردند . واکنش رسمی جمهوری اسلامی ایران به قطعنامه1929 شورای امنیت . واکنش پاکستان . واکنش‌ها . وحشیانه . یورش پلیس به دفاتر کلیسای کاتولیک در بلژیک . یوسف رضا گیلانی نخست وزیر پاکستان . 'یک هزار میلیارد دلار' ارزش معادن افغانستان . کاریکاتور . کرزی و مرکل موافقتنامه استراتژیک امضا کردند . کشتی . کشتی "آزادی" . کشتی های امدادی . کلینتون . کمک های بشردوستانه . کودکان فقیر بریتانیا چگونه زندگی می‌کنند؟ . شکستن . صدیقه ای طاهره . ضرب و شتم پناهجویان عراقی توسط ماموران بریتانیا . طالبان به دنبال فرصت در افغانستان و پاکستان؟ احمد رشید نویسنده . طرح ترور حامد کرزی خنثی شد . عادت . عازم غزه . عایشه، دختر افغان صاحب بینی موقت شد . عبدالمالک ریگی به دار مجازات آویخته شد . عذرخواهی پاپ از قربانیان آزار جنسی کشیش های کاتولیک . علت دفن آیت الله منتظری در حرم حضرت معصومه(س) . غزنی . غزنی از نگاه دیگر؛ نمایشگاه عکس در غزنی . فاطمه زهرا . فاعتبروا یا اولی الابصار . فاعتبروا یا اولی الالباب . فرج . فردی که9 خارجی را در فرودگاه کابل کشت، 'با طالبان ارتباط نداشت' . فطرت . فقر در پاکستان فاجعه می‌آفریند . قانون اساسی . قطعنامه چهارم . گاردین:آمانو به اطلاعات تأیید نشده اعتماد می کند . گروه کشتار سربازان آمریکایی در افغانستان . گروه وین . گزارش تصویری . گسترش . متن . متن کامل . مثلث کرزی اوباما مک کریستال . مجلس افغانستان . Rachel Corrie . آزموده را آزمودن خطا است . آغاز ساخت صدها خانه یهودیان در کرانه باختری . آغاز مبارزات انتخابات پارلمانی افغانستان . آیت الله جوادی: با دین سیاست بازی نکنیم . آیت‌الله جوادی‌آملی: آل‌‌سعود و آل‌خلیفه کافر‌اند . آیت‌الله مکارم، قرضاوی را به مناظره فراخواند . اجلاس سیکا . احمدی نژاد . احمدی نژاد: فردوسی مکتب پیامبر گرامی اسلام را نجات داد . احیای فاشیسم (Fascism)، نژادپرستی(Racism)و آپارتاید(Apartheid) . اخلال . استقبال شیخ الازهر از فتوای رهبر انقلاب آیت الله خامنه ای(دام عز . استقبال کرزی از پیام ملا عمر در باره ممنوعیت سوزاندن مدارس. کرز . اسناد توسعه شهری . اطلاعیه روابط عمومی دفتر هاشمی رفسنجانی . اظهارات دی میستورا و ادامه تظاهرات ها در افغانستان تری جونزکشی . اعتراض به رفتار مجلس افغانستان . اعتراض شدید هزاره ها به رای اخیر پارلمان افغانستان . اعلام آمادگی . اعلام همبستگی عزت ابراهیم با تظاهرکنندگان علیه نوری مالکی . افسر سابق سیا:احتمال شکار"جانور قندهار"با رخنه سایبری . 'افغانستان طرحی فدرال گونه نیاز دارد' . افغانستان فدرال؛ هیاهوی بسیار برای هیچ؟ . الفضل ما شهدت به الأعداء . ام ابیها . امام خمینی . امام زمان(عج) . انتشار فیلم هتک حرمت طالبان توسط آمریکایی ها ادرار بر جنازه های . انتظار . انتقاد آیت‌الله جوادی آملی از ترویج مکتب ایرانی . انتقاد رسول جعفریان از اظهارات احمدی نژاد در تاجیکستان . انتقادات . انفجار الخبر . ایران . برزیل . برگزیده سیاسی . به آتش کشیده شدن بیت آیت الله نوری همدانی . بیانیه . بیست و پنج نفر از زندانیان بگرام آزاد می شوند . پاسخ آیت‌الله‌سبحانی به شبهه یک فیزیکدان . پایتخت فرهنگی جهان اسلام2013 . پاکستان: مجبور به اطاعت از تحریم های آمریکا علیه ایران نیستیم . پدر معنوی طالبان: ژنرال حمید گل؛نصیرالله بابر؛ مولانا سمیع الحق . پشت‌صحنه 14خرداد . پول آمریکا در افغانستان 'به جیب طالبان می رود' . پیام آیت الله العظمی محقق کابلی(دامت برکاته) راجع به عملکرد شبکه . پیام شدید الحن آیت الله العظمی صافی به پادشاه عربستان . پیروی پاکستان از تحریم های آمریکا علیه ایران . تحریم ایران . تخریب دفتر آیت الله صانعی . تذکرات . ترکیه . تشرف آیت الله خامنه ای محضر مبارک امام زمان (عج) . تصاویر تلویزیونی . تصویب قطعنامه تازه علیه ایران . تظاهرات خونین در قندهار علیه جسارت کشیش آمریکایی . تلاش یک سرباز آمریکایی برای بمب گذاری در پایگاه نظامی . توان پرتاب 'صدها موشک' به اروپا . توصیه آیت الله جوادی . چند صد زندانی طالبان با حفر تونل از زندانی در قندهار گریختند . حذف تمجید از محمد حسین فضل الله از وبسایت وزارت خارجه بریتانیا . حضرت آیت‌الله العظمی مکارم شیرازی . حمایت از طالبان .
» آرشیو مطالب «

اردیبهشت 1389
خرداد 1389
تیر 1389
تیر 89
شهریور 89
مهر 89
آذر 89
دی 89
بهمن 89
اسفند 89
فروردین 90
اردیبهشت 90
خرداد 90
تیر 90
شهریور 90
مهر 90
آذر 90
دی 90
بهمن 90
فروردین 91
اردیبهشت 91
خرداد 91
شهریور 91

» لوگوی وبلاگ «


» لینک دوستان «

دینی،سیاسی، خبری


» صفحات اختصاصی «

توافق حامد کرزی و ناتو در مورد خروج نیروهای خارجی

» لوگوی دوستان «